Algemene cursusinformatie

 

Onze stichting verzorgt basiscursussen BLS met AED. BLS staat voor Basic Life Support en is bij de meeste mensen beter bekend als reanimatie. Natuurlijk kunt u daarna ook voor een herhalingscursus bij ons terecht.

Als Stichting Reanimatie Alblasserwaard vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk cursisten op te leiden, zodat in geval van een hartstilstand omstanders direct kunnen starten met reanimatie. Dit vergroot de overlevingskans van het slachtoffer aanzienlijk.    

Tijdens de cursus leert u op eenvoudige wijze hoe u de overlevingskansen van een slachtoffer van een hartstilstand kunt vergroten.
De basiscursus duurt ca. 3 uur. Theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Deze bestaan uit de ademweg vrijmaken, het toepassen van hartmassage en mond-op-mond beademing in combinatie met het gebruik van de AED. Het benodigde lesmateriaal krijgt u op deze avond uitgereikt. Na afloop ontvangt u het diploma BLS/ AED hulpverlener en bent u in staat om te reanimeren en de AED toe te passen. Wilt u uw vaardigheid behouden, dan is het noodzakelijk één keer per jaar een herhalingscursus te volgen. Hiervoor wordt u één keer per jaar opgeroepen door de coördinator van de door u gewenste cursusplaats.

Via deze website kunt u zich aanmelden voor een basiscursus.

Klik door naar onze pagina Inschrijven cursussen en boek uw cursus on-line.

Winkelwagen

U heeft geen cursus(sen) geselecteerd
© 2015 - 2023 webshop-sra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel